dilluns, 14 de maig del 2012

Equip de la candidatura

Volem fer èmfasi en l’estructura que hem adoptat d’equip rectoral. D’acord amb la filosofia de la nostre candidatura, l’equip està constituït per tres vicerectorats, que abasten tres grans àmbits de governança de la UAB i que acumulen la responsabilitat política de la gestió de la gran majoria de temes relacionats amb el funcionament de la universitat.

Aquests àmbits són: 

1.- Personal acadèmic i investigador : abastaria el vicerectorat de professorat i recerca. Dr. Emilio Luque

2.- Docència, innovació i transferència: abastaria el vicerectorat de política acadèmica, innovació i transferència. Dra Marina Tomàs

3.- Estudiants, institucions i societat: abastaria el vicerectorat d´estudiants, relacions institucionals i promoció cultural. Dr. Jordi Cortadella 

El Secretari General serà el Dr. Josep Nebot

Pensem que aquest model de concentració en poques persones  afavoreix la gestió de l’equip, a la vegada que es un model econòmicament més sostenible.

Caldrà la posterior incorporació de persones delegades del rector o adjuntes als vicerectorats per desenvolupar les funcions tècniques més pròpies de cada subàmbit. 

En aquesta línea, hem incorporat recentment una adjunta al rectorat de professorat i recerca. Dra. Maribel Fernández.

L’equip de persones d’aquesta candidatura compta amb gran experiència en docència, recerca i gestió i es caracteritza per una dedicació exclusiva i molt intensa a la UAB, la qual és garantia  del canvi real de la nostra universitat, implementant nous models de gestió (la constitució de  l’equip es una primera mostra d’aquesta aposta), tot gestionant en primer lloc i donant  valor a las persones.